آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر کشور: انعقاد ۱۰ هزار قرارداد تامین حمل‌و‌نقل عمومی با شرکت‌های داخلی| نوسازی حمل‌و‌نقل شهری در دستور کار قرار دارد

  • کد خبر: ۱۲۴۳۲۷
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۱
وزیر کشور: انعقاد ۱۰ هزار قرارداد تامین حمل‌و‌نقل عمومی با شرکت‌های داخلی| نوسازی حمل‌و‌نقل شهری در دستور کار قرار دارد
وزیر کشور با بیان اینکه ۱۰ هزار قرارداد برای تامین حمل و نقل عمومی شهری با شرکت‌های داخلی بسته شده است، گفت: به صورت جدی نوسازی حمل و نقل عمومی شهری در دستور کار قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی روز دوشنبه در آیین رونمایی مرحله نخست واگذاری ناوگان حمل و نقل عمومی شهری، افزود: فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی در ارتباط با نیت خدایی، یعنی خدمت به مردم است و باید در این مسیر با تمام توان وارد شویم.

وی با بیان این که خدمت به مردم شرط رستگاری است، با تاکید بر تقویت صنایع تولیدی کشور، اظهار کرد: تولید در خدمت مردم و قشر محروم قرار دارد و باید به سمت فناوری محور برود که به استقرار نظام دانشی قوی در کشور منجر می‌شود.

وزیر کشور، صنعت خودرو را حوزه‌ای دانش‌بنیان برشمرد که پیشران فناوری است و گفت: هر چه نفوذ فناوری در تولید خودرو بیشتر شود به سمت فرمایش رهبر معظم انقلاب یعنی تولید دانش بنیان حرکت می‌کنیم.

وحیدی خاطرنشان کرد: هر چه‌قدر که بتوانیم باید این حوزه را به لحاظ تولیدات داخلی و جنبه‌های دانشی تقویت کنیم صنایع باید دفاتر طراحی و توسعه فناوری داشته باشد و با آینده‌نگری، نیاز‌های علمی و تجهیزاتی خود را رصد کند.

وی با تاکید بر توجه به کیفیت کاملا ممتاز در صنایع تولیدی، یادآور شد: از سوی دیگر، گیرندگان خدمات همچون بخش حمل و نقل شهرداری‌ها هم باید ارتباط مداوم با بخش صنعت برای تقویت هر چه بیشتر ناوگان حمل و نقل عمومی شهری داشته باشند.

وزیر کشور تصریح کرد: شهرداران باید فعالانه وارد حوزه تقویت حمل و نقل عمومی شهری با شرکت‌های داخلی شوند و از ظرفیت‌های آنان در این حوزه کمک بگیرند. همچنین تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی به کاهش آلودگی هوا و جلب رضایت عمومی کمک می‌کند.

وحیدی ادامه داد: ۱۰ هزار قرارداد برای تامین حمل و نقل عمومی شهری با شرکت‌های داخلی بسته شده که کمک موثری به تقویت حمل و نقل عمومی خواهد داشت.

وی اضافه کرد: قرارداد‌های خوبی در بازسازی تاکسی‌ها و اتوبوس‌های داخلی بسته شده است و به صورت جدی نوسازی حمل و نقل عمومی شهری در دستور کار قرار دارد.


بیشتر بخوانید: 

فردا (۱۴ شهریورماه ۱۴۰۱)؛ مرحله نخست واگذاری ۹۸۰۰ دستگاه خودرو حمل‌ونقل عمومی به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها


وزیر‌کشور اظهار کرد: دولت سیزدهم با تمام وجود از تقویت حمل و نقل عمومی شهری حمایت می‌کند و از شخص ریاست محترم جمهوری بابت حمایت‌های موثرشان تقدیر می‌کنم.

وحیدی افزود: با تاسی از فرمایش رهبر معظم انقلاب، با اتکا به ظرفیت‌های بومی و داخلی، تولید را مورد توجه قرار دهیم و از تولید کنندگان داخلی هم حمایت‌های لازم را داشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->